marți, 31 mai 2011

Râsu'-plânsu' cu Badea şi cu o profă de română

Tot spectacolul pe Antena 1, la Acces direct (unde altundeva?!):
1. o profă de română, la vreo 50 de ani, după cum am apreciat eu, avea impresia că Badea o iubeşte şi că-i trimite mesaje codate (cum altfel) în timpul emisiunii sale de la tv. Mai mult, a simţit ea, aşa, că a chemat-o în miez de noapte la el (telepatic sau tot codat, prin tv), iar acum era indignată că el, în loc s-o primească în cuibuşorul de nebunii, a chemat Poliţia, în mod repetat, cică. Şi uite aşa, s-a făcut de râs în faţa tuturor, ca invitată la Acces direct (cine nu se face de râs acolo?!). A ajutat-o şi prezentatoarea, care bineînţeles că ţinea cu colegul ei.

2. Harap-Alb al televiziunii, acest flăcău ce a aprins flacăra iubirii în inimioara profesoarei şi care nu a ezitat niciodată să-şi arate aptitudinile fizice în emisiuni (inclusiv aptitudinile de auto-apărare), a recunoscut că a scăpat de insistenţele doamnei cu ajutorul... femeii de serviciu :))). Păi, măi mămică, după ce te lauzi atâta, recunoşti că ai nevoie să te apere... femeia de serviciu?!
Cică pe la 3 dimineaţa, când a început bâlciul, a chemat Poliţia bade Badea. Agenţii au luat-o cu frumosul pe dna profesoară, iar ea, în cele din urmă, a plecat. După vreo oră s-a întors şi tot aşa, până pe la 7 dimineaţa, când şi-a făcut apariţia femeia de serviciu. Aceasta, o adevărată Xena înaltă, dolofană şi cu părul tuns periuţă a răcnit de vreo două ori la profă, a ameninţat-o că-i dă o găleată în figură şi a făcut-o să plece definitiv...

Ce am învăţat din toate?! Că cea mai bună armă de apărare a oricărui bărbat este femeia de serviciu, iar cel mai mare duşman al multora dintre bărbaţi rămâne profa de română, ca şi în şcoala generală sau în liceu :p.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu