vineri, 7 octombrie 2011

Horoscop

Pentru că uneori mă destinde să citesc horoscopul şi trăsăturile unor zodii, am dat întâmplător peste un site care, din câte am observat, distinge destul de bine caracteristicile fiecărui semn zodiacal. În postarea asta pun doar descrierea Vărsătorului -ăsta sunt eu şi a Gemenilor-Ştefan. În rest, puteţi găsi celelalte zodii pe site-ul cu pricina. Aveţi link-ul în subsolul postării. Pupici!

Zodia Varsator

"Semnul zodiacal al Varsatorului incepe de pe 21 ianuarie, dar nu isi intra in drepturi, in prima saptamana, pana pe 28 ianuarie. Incepand cu acesta data va da randament maxim pana pe 19 februarie, cand puterea va incepe sa-i scada treptat in ultima saptamana, datorita influentei Pestilor. Cei nascuti la granita dintre zodii preiau de obicei calitati de la ambele zodii.

Varsatorii au tendinta sa se simta singuri in viata. Sunt exagerat de sensibili si usor de ranit.Varsatorii isi dorsc mult sa castige bani dar nu sunt lacomi. Muncesc neincetat si sunt dispusi sa munceasca pentru ceea ce isi doresc sa obtina si nu cer mai mult decat ceea ce li se cuvine de drept. Citesc aproape instinctiv oamenii din jurul lor si din acest motiv vad caracterele oamenilor prea usor ca sa le mai aduca fericire. Oamenii nascuti in Februarie nu isi arata prea mult sentimentele, dar acestea sunt profunde. De obicei sunt foarte tensionati si nervii lor sunt intinsi la maxim. Acesti oameni isi pierd adesea controlul si apoi spun si fac lucruri pe care le regreta mai tarziu.

Sunt in general foarte activi in relatiile cu publicul si adesea isi dau silinta sa ii inveseleasca pe ceilalti. Sunt buni ganditori si au mare succes cand vine vorba de dezbateri si argumentari, deasemenea sunt foarte greu de convins.

Sunt foarte buni in afaceri si finante cand isi pun minte la contributie, si au mai mult succes decat altii, dar fac mai multi banii pentru altii decat pentru ei insisi. Acesti nativi sunt cautatori de cunostere, ratiune si deschidere, ei sunt niste vizionari. Daca cei nascuti in zodia Varsatorului reusesc sa-si infranga sensibilitatea si sa-si dezvolte vointa, nu exista limita pe care sa nu o tinga. Sunt incununati de succes cand muncesc in echipa si cand trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru ceilalti. Ca si idealisti ei ar vrea sa-i multumeasca pe toti iar ambitia lor este sa faca ceva important si cu insemnatate in viata.

Sunt foarte interesati de intalniri, adunari de oameni, si ceremonii publice. In ciuda faptului ca sunt mari iubitori de teatre si concerte si le place sa fie inconjurati de multimi, adesea se simt singuri.

Daca se nasc intr-o famile instarita acesti nativi Varsatori nu isi arat valoarea financiara. Au tendinta sa rateze ocazii unice, sau sa le observe prea tarziu. Daca cei nascuti in aceasta zodie apartin unei clase defavorizate au tendinta sa-si piarda orice urma de onoare si principii si devin nedemni de incredere, inselatori in privinta banilor, mincinosi si fara scrupule in atingerea scopului. In cuplu aceste perrsoane sunt pline de surprize. Nu se simt fericiti si impliniti daca nu fac cum vor ei. Oricat de indragostiti ar fi, nu isi vor sacrifica niciodata autonomia, insa in dragoste sinceritatea va mereu pe primul plan.

In general, nu este adevarat ca toti cei nascuti in Varsator sunt oameni rai. De fapt, cei care au Soarele in Varsator sunt uneori „unul impotriva celorlalti” impotriva destinului si a institutiilor, pentru lumina lupta impotriva intunericului asa cum lupta leii impotriva hienelor.

 
VARSATOR-Semnul celui care poarta apa
Simbolul Varsatorului este omul care tine in mana 2 vase cu apa: unul contine apa vie, celalat apa moarta. Simbolizeaza impartirea dintre bine si rau, alb si negru. Interesul pentru descoperiri si stiinta se afla in natura umana a Varsatorului. De exemplu computerele. In general adora sa foloseasca aparatura moderna. Uneori, se arata atat de interesat incat ele pot substitui prezenta oamenilor. Lumea interioara a celor care sunt nascuti in aceasta perioada a Varsatorului este foarte instabila. In mintea lor se produc adevarate revolutii. De aceea de obicei nativii acestei zodii sunt schimbatori. Desi varsatorul iubeste noul schimbarea starilor este ceva vechi la el.

PRIETENI

Au tendinta sa isi faca prieteni as cum unii colectioneaza obiecte de arta. Varsatorul tipic are atat de multi prieteni, dar putini in care sa aiba incredere. In prietenia aevarat si in dragoste se inteleg cel mai bine cu cei nascuti pe 21 mai-21 iunie, intre 20 si 27 octombrie si de regula cu cei nascuti in noiembrie.

SANATATEAcesti nativi au tendinta sa sufere cel mai mult de stomac, adesea din cauza nervilor si intr-un mod ciudat asta nu se poate vindeca prin medicina traditionala. Proasta circulatie adesea le face probleme si au deasemenea afectiuni ale ochilor".

  • Zodia Gemeni

"Semnul zodiacal al gemenilor incepe pe 21 mai, dar timp de o saptamana nu isi va intra in drepturi pana pe 28 mai. De la aceasta data pana pe 20 iunie, cand incepe din nou sa-si piarda puterile din cauza influentei Racului, va avea deplina putere.

Oamenii nascuti in aceasta zodie sunt cunoscuti pentru personalitatile lor duale si pentru abilitatea lor de a-si schimba starea de spirit in orice clipa. Desi urasc sa fie ingraditi, sunt niste parteneri de viata romanici si distractivi, chiar daca isi schimba dispozitia cand sunt nefericiti sau plictisiti.

Laturile sale duale trag mereu in directii diferite. Sunt geniali in gandire dar de obicei le lipseste continuitatea in atingerea unui scop.Dintre toti oamenii, Gemenii sunt cel mai greu de inteles; sunt pasionali si reci aproape in acelasi timp.

O parte din ei este iubitoare vizavi de o persoana in timp ce cu cealalta pot fi foarte critici si respingatori. Istetimea si simtul dezvoltat al observatiei ii face fie niste buni povestitori, desi au tendinta sa exgereze, fapt ce le poate aduce necazuri in relatii.

Acesti nativi sunt buni diplomati, orbindu-si ascultatorii cu inteligenta si genialitatea, dar de obicei nu spun mare lucru.

Chiar si lor le este greu sa isi dea seama ce vor sa faca in viata. In sufletul lor sunt ambitiosi sa obtina o pozitie sociala; dar cand o obtin s-au plictisit deja de ea si sunt gata sa lupte pentru altceva care poate fi total opus scopului initial. Fiind oratori innascuti Gemenii nu inghit ignorantii; si din moment ce sunt orientati spre relatiile cu oamenii, trebuie sa se asigure ca nu devin plictisitori sau monotoni.

Fara indoiala ca sunt capabili sa vorbeasca despre tot ce misca sub soare cu cineva, doar ca sa-si hraneasca mintea mereu activa si analitica. Daca ii accepti asa cum sunt, cu bune si rele, pot fi cele mai placute prezente, dar nu trebuie sa te astepti niciodata sa fie constanti in idei si planuri.

Ei cred despre ei ca sunt loiali, constanti si fideli, ei pot fi asa in anumite momente, pe de alta parte fiecare moment pentru ei exista separat de celelalte. Acesti nativi au capacitatea sa observe cu repeziciune slabiciunile celorlalti, si te pot reduce la tacere prin inteligenta, sarcasm si parodiere.

Majoritatea sunt excelenti oratori si au mare cautare la oameni pentru ca sunt foarte distractivi. Gemenii sunt sufletul petrecerii. Din punct de vedere financiar au mereu succes, dar cariera care li se potriveste cel mai bine este cea care implica: tact, finete si diplomatie.

Partea negativa a nativilor din aceasta zodie nu are scrupule si este inselatoare. Sunt adesea jucatori foarte buni si promoteri ai solutiei:”imbogateste-te rapid”.

Alta categorie poate fi buna la suflet si generoasa cu persoana iubita, dar adesea merg pe premiza ochii care nu se vad se uita. In ceea ce priveste viata sentimentala Gemenii sut adevarate puzzle-uri umane. Pot iubi cu pasiune si in acelasi tip pot fi instabili, numai scutul de diplomatie si tactul impecabil sunt cele care il impiedica pe acest nativ sa-si faca praf viata.

Mercur este favorizat de zei, influentand procesele noastre intelectuale. Prin urmare Gemenii care sunt mereu dominati de acasta planeta, sunt foarte inteligenti si de obicei sunt superiori celorlalti in aceasta privinta.

Gemenii sunt oamenii schimbarii. Atunci cand sunt intr-o pasa proasta se comporta prosteste, necugetat, regretand mai tarziu. Calitatile Gemenilor sunt: flexibilitatea, voiosia, altruismul, siguranta de sine si calmul. Toate aceste calitati sunt adevarate, iar datoria Gemenilor este sa le foloseasca cat mai corect pentru a-si atinge scopurile inalte.

  PRIETENIStabilesc prietenii durabile cu oameni nascuti in aceeasi perioada cu ei, intre 21 septembrie, intre 20-27 octombrie, 21 ianuarie pana in 18-27 februarie.

  SANATATESunt predispusi mai mult ca la orice la boli ale sistemului nervos, atat femeile cat si barbatii pot avea o sensibilitate a sistemului digestiv. Adesea prezinta probleme in zona toracala".


http://www.horoscop-saptamanal.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu