miercuri, 26 octombrie 2011

Promoţie falsă

”Vă informăm că în ultima perioadă ne-a fost semnalată activitatea unor persoane care pretind a fi reprezentanți Nestlé. Sub o identitate falsă, acestea contactează diverse persoane pe care le declara câștigătoare ale unor mari premii și pretind sume de bani în vederea intrării în posesie a acestor premii.
Nestlé nu cere plata unor sume de bani și nici alte beneficii pentru intrarea în posesia premiilor.
Pentru protectia dumneavoastra, în cazul în care sunteți contactat de o persoană în numele Nestlé si vă sunt cerute date personale sau orice alte informații va recomandăm să:
Nu efectuați plăți către aceste persoane
Identificați dacă într-adevăr ați participat la promoția respectivă
Solicitați regulamentul de desfășurare a promoției
Nu furnizați nici un fel de date cu caracter personal nici în cadrul convorbirii telefonice și nici în cazul în care vi se solicită acest lucru prin e-mail, poștă sau SMS în cazul în care nu ați participat la promoția menționată.
Verificați dacă sunteți într-adevăr câștigător accesând punctele de informare ale promoției precizate în regulamentul campaniilor promoționale la care ați participat.
Vă adresați organelor de poliție în cazul în care, în urma verificărilor de mai sus, ați identificat o tentativă de fraudă".

sursa:  
http://www.dcnews.ro/2011/10/nestle-avertizeaza-feriti-va-de-escrocii-care-va-spun-ca-a%c8%9bi-ca%c8%99tigat-la-promotiile-firmei/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu